Аб арганізацыі бракеражнай камісіі
З мэтай кантролю за якасцю і арганізацыяй харчавання выхаванцаў і работы харчблоку
1.Стварыць бракеражную камісію ў наступным саставе:
Пальяноўская І.Г.– загадчык - старшыня камісіі;
Шмыгун С.І.– член камісіі;
Мазан Ж.Р.–шэф- повар – член камісіі.
1.1. Бракеражнай камісіі ажыццяўляць штодзенны кантроль за якасцю выпуску гатовай прадукцыі.
2. На перыяд адсутнасці адказных асоб назначыць замяшчаючых асоб:
на час адсутнасці Пальяноўскай І.Г., загадчыка, ускласці адказнасць па выкананнні абавязкаў, азначаных у п. 1, п.1.1. на Жук Г.В., старшыню прафкама; у час адсутнаці Шмыгун С.І., ускласці адказнасць па выкананнні абавязкаў, азначаных у п. 1, п.1.1. на Харытон В.І. –выхавацеля дашкольнай адукацыі, у час адсутнаці Мазан Ж.Р., повара, ускласці адказнасць па выкананнні абавязкаў, азначаных у п. 1, п.1.1. на Шкіруць Т.А..